2012-es híreink
Május
Április
Március
Február
Január
2011-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március
Február
Január
Hírek, hírlevél

Kérjük jelenleg ne iratkozzon fel a SpeedLight Photo Agency hírlevelére! (Sajnáljuk, de oldalunk már hosszabb ideje nem frissül, így hírlevelet sem küldünk, ezért a régebben a hírlevélre feliratkozottak valamennyi személyes adatát töröltük, így kérjük, amíg ez a felhívás itt olvasható, addig Ön se iratkozzon fel hírlevélre, illetve amennyiben mégis, úgy azt valamennyi személyes adatával együtt azonnal töröljük.)

Megértését köszönjük!
(Amíg oldalunk működött, addig ezt olvashatta itt: "Ne maradjon le a híreinkről, vegye igénybe havonta küldött ingyenes hírlevél szolgáltatásunkat. Neve és e-mail címe megadásával elküldjük Önnek a havi friss híreket összegyűjtve e-mail-ben, ráadásul a SpeedLight Photo Agency egyéb fontos újdonságairól, kiállításokról és akciókról is azonnal értesülhet." Természetesen jelenleg nincs hírlevél szolgáltatás sem.)


Név:
E-mail cím:
első | utolsó   1 

Családi fotózás - Gréti 2011. Június 21.

Kedves barátaink kislányáról készítettünk fényképeket, hiszen Gréti 2 éves lett! Miközben Ők önfeledten játszottak, szaladgáltak a virágok között, mi elkészítettünk egy vidám képsorozatot. Ezeket a képeket teleobjektívvel készítjük, úgy hogy szinte ne is lássanak minket. Tapasztalataink szerint így tudjuk ezeket a természetes képeket elkészíteni, hiszen kevés ember van, aki nincs zavarban amikor az objektív rászegeződik. Kérjük tekintsék meg a képeket a képgalériánkban és ha Ön is szeretne gyemekéről, családjáról ilyen sorozatot, vegye fel velünk a kapcsolatot!

WTCC HUngaroring 2011 2011. Június 10.

A WTCC mezőnye végre hazánkban is bemutatkozott, fantasztikus hétvégét varázsoltak a mogyoródi pályára. Nem csak a túraautósok köröztek az aszfaltcsíkon, hanem 3 betétfutam (AutoGP, Maserati, Lotus Ladies Kupa) pilótái is megmérkőztek egymással. Michelisz Norbit sokan szerették volna élőben is látni, ezért nagyon sok néző látogatott ki a versenyre, és fantasztikus hangulatot varázsoltak. A Maserati kupában is több magyar bizonyított, nem is akárhogyan! Kis Norbi mindkét futamot megnyerte, de Vida János is felállhatott a dobogó 3. fokára. A hétvégéről készült képbeszámolónkat már meg lehet tekinteni ...

MTK - MFA U19 2011 2011. Június 08.

A mai nap játszották le a 2010/2011-es bajnokság utolsó U19-es fordulóját, ahol az MTK az MFA fiataljait fogadta. Ezen a mérkőzésen dőlt el a bajnoki cím sorsa, így igen feszült összecsapásra lehetett számítani. 2:1-re az MFA nyerte a mérkőzést így a bajnoki cím is az övék lett. Mint tudósítók nem szoktuk kommentálni a mérkőzéseket, főleg nem a bírók ténykedését, így ezt most sem tesszük. Beszéljenek helyettünk a képeink.

FIA GP3 Kollektív teszt a Hungaroringen 2011. Június 02.

2 napos kollektív tesztet tartottak az FIA GP3-as mezőnynek a mogyoródi pályán. Ez a kategória a Formula-1-es verseny egyik betétfutama, ezért minden csapat kihasználta a tesztlehetőséget és bőszen rótták a köröket. Hazánkat Kis Pál Tamás képviseli ebben a kategóriában, aki pillanatnyilag vezeti a bajnokságot. Képeinket már fel is töltöttük a képgalériába, jó böngészést kívánunk!

első | utolsó   1