2012-es híreink
Május
Április
Március
Február
Január
2011-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március
Február
Január
Hírek, hírlevél

Kérjük jelenleg ne iratkozzon fel a SpeedLight Photo Agency hírlevelére! (Sajnáljuk, de oldalunk már hosszabb ideje nem frissül, így hírlevelet sem küldünk, ezért a régebben a hírlevélre feliratkozottak valamennyi személyes adatát töröltük, így kérjük, amíg ez a felhívás itt olvasható, addig Ön se iratkozzon fel hírlevélre, illetve amennyiben mégis, úgy azt valamennyi személyes adatával együtt azonnal töröljük.)

Megértését köszönjük!
(Amíg oldalunk működött, addig ezt olvashatta itt: "Ne maradjon le a híreinkről, vegye igénybe havonta küldött ingyenes hírlevél szolgáltatásunkat. Neve és e-mail címe megadásával elküldjük Önnek a havi friss híreket összegyűjtve e-mail-ben, ráadásul a SpeedLight Photo Agency egyéb fontos újdonságairól, kiállításokról és akciókról is azonnal értesülhet." Természetesen jelenleg nincs hírlevél szolgáltatás sem.)


Név:
E-mail cím:
első | utolsó   1 

BKV - Pálhalma és Pálhalma - Veszprém 2011. Szeptember 24.

A Pálhalma footballcsapatának két mérkőzésére is kilátogattunk. A hét közepén a BKV Előre fogadta az otthonában egy Magyar Kupa mérkőzésen, míg a hét végén a Veszprém érkezett hozzájuk az NB2 soron következő fordulójában. Sajnos mindkét mérkőzésen kikaptak, de reméljük képeink örömet szereznek a csalódott szurkolóknak.

Hungaroring Kupa 2011 Szeptember 2011. Szeptember 21.

A Hungaroringen tartották a Magyar Gyorsasági Bajnokság utolsó két futamát. Sajnos az év végére eléggé megfogyatkozott a mezőny, de a megmaradt pilóták izgalmas versenyeket vívtak ezen a szép őszi hétvégén. Képbeszámolónk már mgtekinthetö a képgalériában.

Pálhalma - Gyirmót, Dorog - Dunaújváros 2011. Szeptember 10.

Mostanában két football mérkőzésre is kilátogattunk, és ha már ott voltunk, természetesen fotóztunk is. :-) A Pálhalma - Gyirmót NB2-es mérkőzésén a Gyirmót csapata győzedelmeskedett 4:0-ra, míg a Dorog - Dunaújváros U19-es rangadón 1:0-ra győztek a hazaiak. A képek már megtekinthetők a képgalériában.

első | utolsó   1