2012-es híreink
Május
Április
Március
Február
Január
2011-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március
Február
Január
Hírek, hírlevél

Kérjük jelenleg ne iratkozzon fel a SpeedLight Photo Agency hírlevelére! (Sajnáljuk, de oldalunk már hosszabb ideje nem frissül, így hírlevelet sem küldünk, ezért a régebben a hírlevélre feliratkozottak valamennyi személyes adatát töröltük, így kérjük, amíg ez a felhívás itt olvasható, addig Ön se iratkozzon fel hírlevélre, illetve amennyiben mégis, úgy azt valamennyi személyes adatával együtt azonnal töröljük.)

Megértését köszönjük!
(Amíg oldalunk működött, addig ezt olvashatta itt: "Ne maradjon le a híreinkről, vegye igénybe havonta küldött ingyenes hírlevél szolgáltatásunkat. Neve és e-mail címe megadásával elküldjük Önnek a havi friss híreket összegyűjtve e-mail-ben, ráadásul a SpeedLight Photo Agency egyéb fontos újdonságairól, kiállításokról és akciókról is azonnal értesülhet." Természetesen jelenleg nincs hírlevél szolgáltatás sem.)


Név:
E-mail cím:
első | utolsó   1 

Videoton - Dunaújváros NB2 2012. Február 26.

Elkezdődött a tavaszi szezon a Magyar Labdarúgó Bajnokság NB2 Nyugati csoportjában is. A Videoton NB2-es csapata az otthonában, Felcsúton fogadta a Dunaújváros Pálhalma csapatát. A mérkőzést 3:0-ra a hazai csapat nyerte. Beszámolónk már megtekinthető a képgalériában.

Változások a Weboldal Felhasználási feltételeiben 2012. Február 24.

A SpeedLight Photo Agency Kft. mint a www.speedlightphoto.hu Weboldal üzemeltetője ezúton tájékoztat minden kedves Felhasználót, hogy az időközben történt jogszabályváltozásokra tekintettel 2012. február 24. napjától módosultak a Weboldal Felhasználási feltételei és az Adatkezelési szabályzata.

Tájékoztatjuk továbbá a Felhasználókat, hogy a postai árak változására tekintettel 2012. február 24. napjától leadott megrendelés esetén a következők szerint módosulnak a szállítási-csomagolási díjak: belföldre 500 grammig 650,-Ft/küldemény, 500 gramm felett 1150,-Ft/küldemény.

Super - Moto - Cross 2012. Február 07.

Télen, amikor holtszezon van a motorsportok háza táján, mindenki nagyon várja, hogy jöjjön meg a jó idő, és bőgjenek fel a motorok. Kökényesi György és lelkes csapata nem várta meg a tavaszt, hanem fedett helyre vitték a motorokat. A SYMA csarnokban rendezték meg a Super-Moto-Cross 2012 versenyt, ahol bebizonyosodott, hogy tényleg mindenki unta már a téli álmot. Mindkét nap teltház várta a ridereket, akik meghálálták az érdeklődést. Volt quad és triál bemutató, táncoslányok szórakoztatták a nagyérdeműt a szünetekben, és fehérnemű-bemutató is színesítette a programot. Persze a főszerep a cross motoroké ...

első | utolsó   1