2012-es híreink
Május
Április
Március
Február
Január
2011-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március
Február
Január
Hírek, hírlevél

Kérjük jelenleg ne iratkozzon fel a SpeedLight Photo Agency hírlevelére! (Sajnáljuk, de oldalunk már hosszabb ideje nem frissül, így hírlevelet sem küldünk, ezért a régebben a hírlevélre feliratkozottak valamennyi személyes adatát töröltük, így kérjük, amíg ez a felhívás itt olvasható, addig Ön se iratkozzon fel hírlevélre, illetve amennyiben mégis, úgy azt valamennyi személyes adatával együtt azonnal töröljük.)

Megértését köszönjük!
(Amíg oldalunk működött, addig ezt olvashatta itt: "Ne maradjon le a híreinkről, vegye igénybe havonta küldött ingyenes hírlevél szolgáltatásunkat. Neve és e-mail címe megadásával elküldjük Önnek a havi friss híreket összegyűjtve e-mail-ben, ráadásul a SpeedLight Photo Agency egyéb fontos újdonságairól, kiállításokról és akciókról is azonnal értesülhet." Természetesen jelenleg nincs hírlevél szolgáltatás sem.)


Név:
E-mail cím:
első | utolsó   1 

MNASZ - SBB gyalogos beavatkozók gyakorlása 2012. Április 17.

Több mint 200 sportbírónak tartott továbbképzést az MNASZ Sportbírói Bizottsága készülve a nagy nemzetközi versenyekre (Formula 1, WTCC, stb.). Azok vettek részt ezen a továbbképzésen, akik gyalogos beavatkozóként fognak dolgozni ezeken az eseményeken. Elméleti oktatás és gyakorlati feladatok váltották egymást az egész napos programban. Egy formula autó és egy túraautó állt a bírók rendelkezésre (köszönet érte a Főnix Motorsportnak), hogy azokon gyakorolhassák a szakszerű mentéseket (autók kiemelése a pályáról, áramtalanítás, a versenyautóban lévő tűzoltó rendszer szakszerű használata, kormány ...

Paks - DPASE NBII 2012 2012. Április 16.

A Paks NB2-es csapata, az otthonában fogadta a Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál csapatát. A kiesés ellen küzdő vendég csapat szép játékkal "hozta" a mérkőzést, háromszor találtak a hazaiak kapujába, míg ők nem kaptak gólt. Képriportunk megtekinthető a képgalériában.

első | utolsó   1