2012-es híreink
Május
Április
Március
Február
Január
2011-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március
Február
Január
Hírek, hírlevél

Kérjük jelenleg ne iratkozzon fel a SpeedLight Photo Agency hírlevelére! (Sajnáljuk, de oldalunk már hosszabb ideje nem frissül, így hírlevelet sem küldünk, ezért a régebben a hírlevélre feliratkozottak valamennyi személyes adatát töröltük, így kérjük, amíg ez a felhívás itt olvasható, addig Ön se iratkozzon fel hírlevélre, illetve amennyiben mégis, úgy azt valamennyi személyes adatával együtt azonnal töröljük.)

Megértését köszönjük!
(Amíg oldalunk működött, addig ezt olvashatta itt: "Ne maradjon le a híreinkről, vegye igénybe havonta küldött ingyenes hírlevél szolgáltatásunkat. Neve és e-mail címe megadásával elküldjük Önnek a havi friss híreket összegyűjtve e-mail-ben, ráadásul a SpeedLight Photo Agency egyéb fontos újdonságairól, kiállításokról és akciókról is azonnal értesülhet." Természetesen jelenleg nincs hírlevél szolgáltatás sem.)


Név:
E-mail cím:
első | utolsó   1 

Iváncsa - Pálhalma edzőmérkőzés 2012. Január 28.

Diósdon lépett pályára az Iváncsa és a Pálhalma csapata, hogy egy barátságos edzőmérkőzésen mérjék össze az erejüket a téli szünet végén. A Pálhalma csapat nyerte a mérkőzést 2:1-re. Képeinkből egy válogatás már megtekinthető a képgalériában!

Magyarország - Olaszország vízilabda 2012. Január 08.

Székesfehérváron rendezték meg a VI. Volvo Kupa elnevezésű, nemzetközi férfi vízilabda tornát. Olaszország, Németország, Kanada és Magyarország válogatottjai mérték össze erejüket. Ügynökségünk az olimpiai döntőnek is beillő Magyarország - Olaszország mérkőzésre látogatott ki. A képgalériában már megtekinthetők a mérkőzésen készült fényképek.

Szilveszter Rallye 2011 2012. Január 01.

2011. utolsó versenyét - szinte már hagyományként - a Hungaroringen és a pálya körül rendezték meg. Sajnos hó nem volt, de a 150 nevező páros sok szép pillanatot okozott a kilátogató rallye-fanoknak. Ezeket a pillanatokat próbáltuk mi is megörökíteni, és most ezt meg is osztjuk. Jó böngészést és mindenkinek boldog, eredményekben gazdag 2012-es évet kívánunk!

első | utolsó   1