2012-es híreink
Május
Április
Március
Február
Január
2011-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március
Február
Január
Hírek, hírlevél

Kérjük jelenleg ne iratkozzon fel a SpeedLight Photo Agency hírlevelére! (Sajnáljuk, de oldalunk már hosszabb ideje nem frissül, így hírlevelet sem küldünk, ezért a régebben a hírlevélre feliratkozottak valamennyi személyes adatát töröltük, így kérjük, amíg ez a felhívás itt olvasható, addig Ön se iratkozzon fel hírlevélre, illetve amennyiben mégis, úgy azt valamennyi személyes adatával együtt azonnal töröljük.)

Megértését köszönjük!
(Amíg oldalunk működött, addig ezt olvashatta itt: "Ne maradjon le a híreinkről, vegye igénybe havonta küldött ingyenes hírlevél szolgáltatásunkat. Neve és e-mail címe megadásával elküldjük Önnek a havi friss híreket összegyűjtve e-mail-ben, ráadásul a SpeedLight Photo Agency egyéb fontos újdonságairól, kiállításokról és akciókról is azonnal értesülhet." Természetesen jelenleg nincs hírlevél szolgáltatás sem.)


Név:
E-mail cím:
első | utolsó       ...  18  19  20  21 

Megváltoztak a Felhasználási feltételek! 2010. Június 04.

A képrendelés szolgáltatásunk használatának szerződéses feltételei elkészültek és beépítésre kerültek a Felhasználási feltételekbe! A változás 2010. 06. 05. napjától lép hatályba!

Pannónia-Ring Autós Gyorsasági OB 2010. Június 03.

Ostyfiasszonyfán (röviden Offa, ahogy a helyiek hívják) rendezte a HB ASE, az Autós Gyorsasági Országos Bajnokság 3. és 4. futamát. Természetesen mi is ott voltunk a versenyen és az időjárás ellenére, - ami igen cudar volt - megörökítettük a pillanatokat az utókor számára.

MTK-Pécs 2010. Május 28.

2010. május 28-án Agárdon, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia pályáin egyidőben játszották az U17-es és az U19-es bajnoki mérkőzéseket. Fotósunk az U17-es meccs első félidejét, az U19-es csapatnak pedig a második játékidejét örökítette meg.
A képgalériában az összes kép egy mappában található, de a jobb oldalon, a versenyző "fül" lenyitásakor ki lehet választani hogy csak a kívánt mérkőzés (akár U17 - akár U19) képei jelenjenek meg.

Kellemes böngészést kívánunk!

Formula BMW 2010. Május 28.

2010. május 26-án a Formula BMW kollektív tesztjén jártunk a Hungaroringen.
A sorozatról annyit kell tudni, hogy 8 európai futamból áll, a Hungaroringen Július 30-án fognak körözni a Formula 1-es futam versenyhétvégéjének egyik betétfutamaként. Ezt a sorozatot kimondottan fiatal tehetségeknek írták ki, 15 éves kortól lehet már nevezni a sorozatra. Ebben az évben egy magyar fiatalember, Királykúti Márk is rajthoz áll a futamokon. Vele, sajnos nem sikerült találkoznunk a teszten, de láthattuk Carlos Sainz tehetséges fiát, (Junior Carlos Sainz) aki örökölte édesapja gyorsaságát, hiszen a teszten a 2. ...

első | utolsó       ...  18  19  20  21