2012-es híreink
Május
Április
Március
Február
Január
2011-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március
Február
Január
Hírek, hírlevél

Kérjük jelenleg ne iratkozzon fel a SpeedLight Photo Agency hírlevelére! (Sajnáljuk, de oldalunk már hosszabb ideje nem frissül, így hírlevelet sem küldünk, ezért a régebben a hírlevélre feliratkozottak valamennyi személyes adatát töröltük, így kérjük, amíg ez a felhívás itt olvasható, addig Ön se iratkozzon fel hírlevélre, illetve amennyiben mégis, úgy azt valamennyi személyes adatával együtt azonnal töröljük.)

Megértését köszönjük!
(Amíg oldalunk működött, addig ezt olvashatta itt: "Ne maradjon le a híreinkről, vegye igénybe havonta küldött ingyenes hírlevél szolgáltatásunkat. Neve és e-mail címe megadásával elküldjük Önnek a havi friss híreket összegyűjtve e-mail-ben, ráadásul a SpeedLight Photo Agency egyéb fontos újdonságairól, kiállításokról és akciókról is azonnal értesülhet." Természetesen jelenleg nincs hírlevél szolgáltatás sem.)


Név:
E-mail cím:
első | utolsó       1  2  3  4  5  6  7  ...     

Art Line Nemzetközi Művész Konferencia, Ukrajna 2011. November 11.

Az Európai Kulturális Bizottság által szervezett Nemzetközi Művészeti Konferenciára kaptunk meghívást. A konferenciát Ukrajnában, a Fekete-tenger partján, Alusta városában tartották 15 ország köldötteinek, 10 napon keresztül. A mi feladatunk az esemény rögzítése, dokumentálása volt úgy, hogy a művészeten keresztül mutassuk be a résztvevőket és a munkáikat. Egy kis válogatást feltöltöttünk a képgalériába, kellemes böngészést kívánunk hozzá!

KARÁCSONYI AKCIÓ! 2011. Október 31.

Karácsonyi akciónk keretében a digitális formátumban megvásárolt fotókra 50% árengedményt adunk!

Az akció 2011.11.01-2011.12.31-ig tart, és KIZÁRÓLAG A DIGITÁLIS FORMÁTUMBAN megvásárolt fotókra vonatkozik.

Rendeljen most karácsonyi akciónkban FÉLÁRON!

BFR Driver Academy 2011. Október 27.

A BFR Driver Academy első kurzusát tartotta a Hungaroringen. A BFR 3 csapat összefogásából született, (B3 Racing, Főnix Motorsport, RCM Motorsport) hogy minél több autóval színesíthessék a kínálatot. Így már 6 féle autóval rendelkezik az iskola. Opel Astra, Suzuki Swift, Lotus Elise, Renault Megane RS, BMW M3, Formula Masters. Képeink a kurzusokról mgtekinthetők a képgalériában.

Pálhalma - Baja NB2 2011. Október 22.

Végre megszerezte első pontjait a Pálhalma a bajnokságban!!! Ennek a nagyszerű hírnek a Baja csapata nem örült, hiszen ellenük győztek a hazaiak 2:1-re. A mérkőzés izgalmas volt, bár a végére kicsit az indulatok is elszabadultak. Képbeszámolónk már megtekinthető a képgaléria menűpont alatt!

Magyarország - Lengyelország U19 2011. Október 11.

Barátságos labdarúgó mérkőzésen mérte össze erejét Magyarország U19-es válogatottja a szintén U19-es Lengyel nemzeti 11-el. A vendég csapat győzelmével zárult a találkozó, 2-1-re kikaptak hazánk legjobbjai. Képes beszámolónk már megtekinthető a képgalériában.

első | utolsó       1  2  3  4  5  6  7  ...