2012-es híreink
Május
Április
Március
Február
Január
2011-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március
Február
Január
Hírek, hírlevél

Kérjük jelenleg ne iratkozzon fel a SpeedLight Photo Agency hírlevelére! (Sajnáljuk, de oldalunk már hosszabb ideje nem frissül, így hírlevelet sem küldünk, ezért a régebben a hírlevélre feliratkozottak valamennyi személyes adatát töröltük, így kérjük, amíg ez a felhívás itt olvasható, addig Ön se iratkozzon fel hírlevélre, illetve amennyiben mégis, úgy azt valamennyi személyes adatával együtt azonnal töröljük.)

Megértését köszönjük!
(Amíg oldalunk működött, addig ezt olvashatta itt: "Ne maradjon le a híreinkről, vegye igénybe havonta küldött ingyenes hírlevél szolgáltatásunkat. Neve és e-mail címe megadásával elküldjük Önnek a havi friss híreket összegyűjtve e-mail-ben, ráadásul a SpeedLight Photo Agency egyéb fontos újdonságairól, kiállításokról és akciókról is azonnal értesülhet." Természetesen jelenleg nincs hírlevél szolgáltatás sem.)


Név:
E-mail cím:
első | utolsó   1 

MTK-FTC U16 edzőmérkőzés 2011. Január 28.

Az MTK Akadémián tovább folytatódnak az edzőmérkőzések. Most az MTK U16-os csapata fogadta az FTC azonos korosztályú játokosait. Nagy elánnal csaptak össze a fiatalok és ha már hózáporról nem is, (csak szállingózott a hó) gólzáporról annál inkább gondoskodtak a játékosok. 7:3 lett a mérkőzés végeredménye az MTK javára. Kérem tekintse meg a meccsen készült képeket!

MTK-Csákvár 2011. Január 28.

Az MTK Akadémia U17-es és U19-es játékosaiból összeállított csapat fogadta a Megyei I. osztály listavezetőjét, a Csákvár csapatát egy edzőmérkőzésre. Az esti összecsapás igen izgalmasan alakult, a végén azonban az Akadémisták győzelmével zárult. (1:0) Képeink megtekinthetőek a képgalériában!

MTK-FC Nitra, barátságos mérkőzés 2011. Január 22.

Az MTK U19-es csapata Agárdon fogadta a szlovák FC Nitra ugyanazon korosztályú játékosait egy barátságos edzőmérkőzésre. A kiegyenlített mérkőzésen 2:2-es eldöntetlen lett az eredmény. Képsorozatunk a meccsről már megtekinthető a képgalériában. Jó böngészést!

első | utolsó   1