2012-es híreink
Május
Április
Március
Február
Január
2011-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március
Február
Január
Hírek, hírlevél

Kérjük jelenleg ne iratkozzon fel a SpeedLight Photo Agency hírlevelére! (Sajnáljuk, de oldalunk már hosszabb ideje nem frissül, így hírlevelet sem küldünk, ezért a régebben a hírlevélre feliratkozottak valamennyi személyes adatát töröltük, így kérjük, amíg ez a felhívás itt olvasható, addig Ön se iratkozzon fel hírlevélre, illetve amennyiben mégis, úgy azt valamennyi személyes adatával együtt azonnal töröljük.)

Megértését köszönjük!
(Amíg oldalunk működött, addig ezt olvashatta itt: "Ne maradjon le a híreinkről, vegye igénybe havonta küldött ingyenes hírlevél szolgáltatásunkat. Neve és e-mail címe megadásával elküldjük Önnek a havi friss híreket összegyűjtve e-mail-ben, ráadásul a SpeedLight Photo Agency egyéb fontos újdonságairól, kiállításokról és akciókról is azonnal értesülhet." Természetesen jelenleg nincs hírlevél szolgáltatás sem.)


Név:
E-mail cím:
első | utolsó   1 

Munkáink 2012. Május 10.

Itt a jó idő, megsokasodtak a szabadtéri rendezvények, így kicsit mi is lemaradtunk a hírekkel. A "szokásos" foci összeállítások mellett, újra láthatnak képeket rallye versenyről, hiszen ellátogattunk a Tatabánya Rallye-ra. A Formula-1 szerelmeseinek is kedveskedünk egy Jenson Button képösszeállítással, amit a Vodafone Belvárosi Nagydíján készítettünk. Elkezdődött a Magyar Gyorsasági Bajnokság is, így a BFR Driver Academy Kupán is dolgoztunk, ezek a képek is már felkerültek a képgalériába.

első | utolsó   1