2012-es híreink
Május
Április
Március
Február
Január
2011-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március
Február
Január
Hírek, hírlevél

Kérjük jelenleg ne iratkozzon fel a SpeedLight Photo Agency hírlevelére! (Sajnáljuk, de oldalunk már hosszabb ideje nem frissül, így hírlevelet sem küldünk, ezért a régebben a hírlevélre feliratkozottak valamennyi személyes adatát töröltük, így kérjük, amíg ez a felhívás itt olvasható, addig Ön se iratkozzon fel hírlevélre, illetve amennyiben mégis, úgy azt valamennyi személyes adatával együtt azonnal töröljük.)

Megértését köszönjük!
(Amíg oldalunk működött, addig ezt olvashatta itt: "Ne maradjon le a híreinkről, vegye igénybe havonta küldött ingyenes hírlevél szolgáltatásunkat. Neve és e-mail címe megadásával elküldjük Önnek a havi friss híreket összegyűjtve e-mail-ben, ráadásul a SpeedLight Photo Agency egyéb fontos újdonságairól, kiállításokról és akciókról is azonnal értesülhet." Természetesen jelenleg nincs hírlevél szolgáltatás sem.)


Név:
E-mail cím:
első | utolsó   1  2     

FIA Cross-Country Rally World Cup, Hungarian Baja 2011. Augusztus 30.

Győr környékén rendezték meg a Tereprallye Világkupa 2011. évi 5. futamát. Kemény, technikás pályák vártak a pilótákra, és még keményebb megmérettetés a technikára. Képgalériánkba felkerült egy kis válogatás a versenyről.

FIA GT3 EB, Szlovákiaring 2011 2011. Augusztus 23.

A Szlovákiaringen rendezték meg az FIA GT3-as EB 5. futamát. Magyar érdekeltsége is volt a rendezvénynek, Walter Csaba a Schubert Motorsport pilótájaként vágott neki a viadalnak, csapattársával Claudia Hürtgennel az oldalán. Mindkét futamon a nagyszerű 3. helyet szerezték meg. Sok magyar szurkoló is kilátogatott a versenyre. Képválogatásunk már megtekinthető a galériában.

Balázs és Kata esküvője 2011. Augusztus 19.

Barátaink meghívtak bennünket az esküvőjükre, hogy együtt ünnepeljünk velük. Készítettünk pár képet az utókor számára, hogy majd ha évek múlva visszanézik őket, akkor boldogan emlékezzenek erre a szép napra.

Roncsderbi EB 2011, Hatvan 2011. Augusztus 08.

Roncsderbi Európa Bajnoki futamot tartottak Hatvanban. Jó idő, sok néző, látványos csaták, hajmeresztő borulások. Ezek voltak a rendezvény főbb jellemzői, amik így biztosították az eredményes lebonyolítást. A futamokon készült képeink már megtekinthetők a képgalériában.

Vasas HÍD - A.S. Roma 2011. Augusztus 04.

100 éves a Vasas, és ebből az alkalomból meglepték a szurkolóikat egy football csemegével. A centenáriumi mérkőzésre a világhírű A.S. Roma csapatát invitálták meg, akik elfogadták a meghívást, így a Puskás Ferenc Stadionban "csapott" össze a két együttes. Képeink már felkerültek, jó szórakozást kívánunk hozzájuk!

első | utolsó   1  2