2012-es híreink
Május
Április
Március
Február
Január
2011-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március
Február
Január
Hírek, hírlevél

Kérjük jelenleg ne iratkozzon fel a SpeedLight Photo Agency hírlevelére! (Sajnáljuk, de oldalunk már hosszabb ideje nem frissül, így hírlevelet sem küldünk, ezért a régebben a hírlevélre feliratkozottak valamennyi személyes adatát töröltük, így kérjük, amíg ez a felhívás itt olvasható, addig Ön se iratkozzon fel hírlevélre, illetve amennyiben mégis, úgy azt valamennyi személyes adatával együtt azonnal töröljük.)

Megértését köszönjük!
(Amíg oldalunk működött, addig ezt olvashatta itt: "Ne maradjon le a híreinkről, vegye igénybe havonta küldött ingyenes hírlevél szolgáltatásunkat. Neve és e-mail címe megadásával elküldjük Önnek a havi friss híreket összegyűjtve e-mail-ben, ráadásul a SpeedLight Photo Agency egyéb fontos újdonságairól, kiállításokról és akciókról is azonnal értesülhet." Természetesen jelenleg nincs hírlevél szolgáltatás sem.)


Név:
E-mail cím:
első | utolsó   1 

Italian Baja 2012 2012. Március 29.

Olaszországban a már megszokott helyen, Pordenone városában és környékén rendezték meg a 2012-es tereprally világkupa soron következő állomását, az Italian Baja-t. Több mint 50 autós, 25 motoros és 3 kamion vágott neki a távnak. A kiváló minőségű gyors pályák és a látványos vízátkelések a folyómederben, sok nézőt vonzottak a pályák szélére. Képbeszámolónkat megtekinthetik a galériában.

DPASE - BKV NBII mérkőzés 2012. Március 03.

A dunaújvárosi stadionban fogadta a DPASE a BKV Előre csapatát az NBII soron következő fordulójában. A DPASE név új lehet az olvasóink számára, mostantól ezen a néven lépnek pályára a pálhalmai fiúk. (Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál Sportegyesület) A mérkőzés nem volt egy hatalmas iramú összecsapás, ami a végeredményben is meglátszik, hiszen egyik csapat sem bírt a másik fölé kerekedni, így 0:0-ás végeredmény született. Sajnos egy súlyos sérülés is történt, a BKV egyik játékosának eltörött a bokája. Képbeszámolónk már megtekinthető a képgalériában.

első | utolsó   1