2012-es híreink
Május
Április
Március
Február
Január
2011-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március
Február
Január
Hírek, hírlevél

Kérjük jelenleg ne iratkozzon fel a SpeedLight Photo Agency hírlevelére! (Sajnáljuk, de oldalunk már hosszabb ideje nem frissül, így hírlevelet sem küldünk, ezért a régebben a hírlevélre feliratkozottak valamennyi személyes adatát töröltük, így kérjük, amíg ez a felhívás itt olvasható, addig Ön se iratkozzon fel hírlevélre, illetve amennyiben mégis, úgy azt valamennyi személyes adatával együtt azonnal töröljük.)

Megértését köszönjük!
(Amíg oldalunk működött, addig ezt olvashatta itt: "Ne maradjon le a híreinkről, vegye igénybe havonta küldött ingyenes hírlevél szolgáltatásunkat. Neve és e-mail címe megadásával elküldjük Önnek a havi friss híreket összegyűjtve e-mail-ben, ráadásul a SpeedLight Photo Agency egyéb fontos újdonságairól, kiállításokról és akciókról is azonnal értesülhet." Természetesen jelenleg nincs hírlevél szolgáltatás sem.)


Név:
E-mail cím:
első | utolsó   1 

Nyári akció! 2011. Július 16.

Nyári akciónk keretében a digitális formátumban megvásárolt fotókra 50% árengedményt adunk!

Az akció 2011.07.16-2011.08.31-ig tart, és KIZÁRÓLAG A DIGITÁLIS FORMÁTUMBAN megvásárolt fotókra vonatkozik.

Rendeljen most nyári akciónkban FÉLÁRON!

World Series by Renault 2011 - Hungaroring 2011. Július 07.

A 2011-es World Series by Renault versenysorozat 6. futamát a Hungaroringen rendezték meg. Ez a közkedvelt sorozat már 5. éve látogat el Magyarországra, hiszen nagyon sok szurkoló jön ki a pályára, ebben az évben is 130.000 néző volt kíváncsi a versenyekre. Most is, mint már évek óta több kategóriában indultak a pilóták. A Renault Megane kupa, a Formula Renault 2.0 és 3.5 mellett a magyar Lotus Ladies Kupa versenyzői is megmérkőztek egymással. Képgalériánkban már megtekinthetők a rendezvényen készült képek.

Ghymes koncert 2011. Július 07.

Székesfehérváron lépett fel a Bazilika előtti téren a Ghymes zenekar. Az időjárás megkegyelmezett a koncertnek, hiszen az eső a kezdés előtt 10 percel állt csak el, így egy kissé szeles, de esőmentes élményt tudtak okozni a zenészek a rájuk kíváncsi népes közönségnek. Az örömzenélésen készült képeink megtekinthetők a képgalériában.

Gyorsasági Bajnokság a Szlovákiaringen 2011. Július 07.

Északi szomszédunknál, Dunaszerdahely mellett a Szlovákiaringen folytatódott a Magyar Gyorsasági Bajnokság. Szinte az egész mezőny képviselte magát és izgalmasabbnál-izgalmasabb versenyeknek lehettek szemtanúi a kilátogató nézők. Akik nem tudtak kiutazni, a képgalériánkban megtekinthetik a versenyekről készített beszámolónkat.

első | utolsó   1