2012-es híreink
Május
Április
Március
Február
Január
2011-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március
Február
Január
Hírek, hírlevél

Kérjük jelenleg ne iratkozzon fel a SpeedLight Photo Agency hírlevelére! (Sajnáljuk, de oldalunk már hosszabb ideje nem frissül, így hírlevelet sem küldünk, ezért a régebben a hírlevélre feliratkozottak valamennyi személyes adatát töröltük, így kérjük, amíg ez a felhívás itt olvasható, addig Ön se iratkozzon fel hírlevélre, illetve amennyiben mégis, úgy azt valamennyi személyes adatával együtt azonnal töröljük.)

Megértését köszönjük!
(Amíg oldalunk működött, addig ezt olvashatta itt: "Ne maradjon le a híreinkről, vegye igénybe havonta küldött ingyenes hírlevél szolgáltatásunkat. Neve és e-mail címe megadásával elküldjük Önnek a havi friss híreket összegyűjtve e-mail-ben, ráadásul a SpeedLight Photo Agency egyéb fontos újdonságairól, kiállításokról és akciókról is azonnal értesülhet." Természetesen jelenleg nincs hírlevél szolgáltatás sem.)


Név:
E-mail cím:
első | utolsó   1  2     

FIA GT1 Abu Dhabi 2011. Március 28.

Abu Dhabi-ban, a Yas Marina pályán rendezték meg az FIA GT1 World Championship sorozat első futamát. A 18 csapatnak nagy szerencséje volt az időjárással, mert a verseny napján egy kisebb fajta, de hosszú időn át tartó homokvihar takarta el a napot, így csak 25 fok volt, és nem a 35 fokos hőséggel kellett megküzdeniük a pilótáknak és a technikának. A versenyt nagy küzdelmek árán, a 41-es rajtszámú Marc VDS Racing Team nyerte. Állandó fotóriporterünk részt vett a rendezvényen, de most nem fotósként, hanem mint sportszakmai segítség - a helyi bírókat segítendő - tanácsokat adni volt kint a pályán. Természetesen ...

Videoton u12-Jászberény 2011. Március 20.

Ez a hétvége, úgy látszik az utánpótlás foci jegyében telt, ismét egy fiatal korosztály mérkőzésére látogattunk el. A Videoton U12-es csapata látta vendégül a Jászberény hasonló korú labdarúgóit. Az izgalmas mérkőzés végén a hazaiak örülhettek, hiszen 3:2-re győztek. Képeink a mérkőzésről már felkerültek a képgalériába!

Nyitott nap a Szlovákia Ringen 2011. Március 20.

Nyitott napot rendeztek a Szlovákia Ringen. A vendégeknek bemutatták a ringen található szolgáltatásokat és érdekes programokkal próbáltak felejthetetlen élményt nyújtani a megjelenteknek. Sajnos az időjárás nem kedvezett a vendéglátásnak, de aki ott volt, biztosan nagyon élvezte a rescue bemutatót és legfőképpen az autóztatást. Mindenféle autókkal (porsche, ferrari, suzuki, mazda, super7, radikal masters) profi pilóták emelték a bátor vállalkozók adrenalin adagját.

Videoton-Puskás Akadémia '96 és '98 2011. Március 19.

Ismét foci utánpótlás mérkőzésen jártunk. Ezúttal a Videoton és a Puskás Akadémia két korosztályának (az 1996-os és az 1998-as) összecsapását láthattuk. Az ifjú labdarúgók kőkeményen küzdöttek egymással, izgalmas és nagy iramú játékkal örvendeztették meg a kilátogató (főként szülő) szurkolókat. Mindkét mérkőzés után a Puskás Akadémia örülhetett. Az 1996-os mérkőzést 1:0-ra nyerték, míg az 1998-asok 2:0-ra győzték le a hazaiakat. Fotóink már megtekinthetők a képgalériában!

PFLA Felcsút-MTK U19 2011. Március 17.

A PFLA Felcsút csapata fogadta az MTK U19-es csapatát Felcsúton. A szemerkélő eső sem rontotta el a mérkőzést, gólzáport láthatott a kilátogató nagyérdemű. Az MTK fiataljai örülhettek a lefújás után, hiszen 5:2-re nyertek. Képgalériánkban már megtekinthetők a fotók!

első | utolsó   1  2