2012-es híreink
Május
Április
Március
Február
Január
2011-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március
Február
Január
Hírek, hírlevél

Kérjük jelenleg ne iratkozzon fel a SpeedLight Photo Agency hírlevelére! (Sajnáljuk, de oldalunk már hosszabb ideje nem frissül, így hírlevelet sem küldünk, ezért a régebben a hírlevélre feliratkozottak valamennyi személyes adatát töröltük, így kérjük, amíg ez a felhívás itt olvasható, addig Ön se iratkozzon fel hírlevélre, illetve amennyiben mégis, úgy azt valamennyi személyes adatával együtt azonnal töröljük.)

Megértését köszönjük!
(Amíg oldalunk működött, addig ezt olvashatta itt: "Ne maradjon le a híreinkről, vegye igénybe havonta küldött ingyenes hírlevél szolgáltatásunkat. Neve és e-mail címe megadásával elküldjük Önnek a havi friss híreket összegyűjtve e-mail-ben, ráadásul a SpeedLight Photo Agency egyéb fontos újdonságairól, kiállításokról és akciókról is azonnal értesülhet." Természetesen jelenleg nincs hírlevél szolgáltatás sem.)


Név:
E-mail cím:
első | utolsó   1  2     

Autós nyílt nap a Hungarorinen 2011 2011. Április 26.

A Hungaroring ismét kinyitotta kapuit az utcai autósok számára. Sajnos az időjárás nem volt éppen kedvező, hiszen sokszor eleredt az eső. Képeink már megtekinthetőek a képgalériában!

Divat és Haj Show - DreamHall 2011. Április 17.

Székesfehérváron a DreamHall-ban rendezték meg a Divat és Haj Show elnevezésű szépségápolással és divattal kapcsolatos rendezvényt. Itt mindenki - elsősorban persze a hölgyek - mindent megtudhatott a tavasz új divat trendjeiről. A rendezvény egyik leglátványosabb programja a hajszobrászok bemutatója volt. De beszéljenek helyettünk a képek, a képgalériában megtekinthetők a hajköltemények!

MTK - Nyírsuli U19 2011 2011. Április 16.

Az MTK U19-es csapata, a Csömöri úton fogadta a Nyírsuli azonos korosztályú játékosait. A mérkőzés nagy izgalmakat nem hozott, az MTK fiataljai 6:1-re győzték le a nyírségi csapatot. Képeink már feltöltésre kerültek a képgalériába, jó böngészést kívánunk!

Gyorsasági teszt és edzésnap a Hungaroringen 2011. Április 16.

Ebben az évben második alkalommal próbálhatták ki az autóikat a gyorsasági bajnokságban indulni kívánó pilóták. Az időjárás kimondottan kedvezett a beállítások kipróbálásra, hiszen nem volt hideg, de a hőség sem nehezítette meg a versenyzők dolgát. Képriportunk megtekinthető a képgalériában!

Gyermekfoci Bakonycsernyén 2011. Április 03.

Bakonycsernyén gyerekek - lányok és fiúk - rúgták a labdát vasárnap délelőtt. Fotóriporterünk több mint 500 képet készített, ami nem volt egyszerű feladat, mivel a mérkőzések egy időben zajlottak a pályákon. Sajnos nem mindenkit tudtunk megörökíteni, de reméljük sokaknak okozunk örömöt a képeinkkel.

első | utolsó   1  2