2012-es híreink
Május
Április
Március
Február
Január
2011-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március
Február
Január
Hírek, hírlevél

Kérjük jelenleg ne iratkozzon fel a SpeedLight Photo Agency hírlevelére! (Sajnáljuk, de oldalunk már hosszabb ideje nem frissül, így hírlevelet sem küldünk, ezért a régebben a hírlevélre feliratkozottak valamennyi személyes adatát töröltük, így kérjük, amíg ez a felhívás itt olvasható, addig Ön se iratkozzon fel hírlevélre, illetve amennyiben mégis, úgy azt valamennyi személyes adatával együtt azonnal töröljük.)

Megértését köszönjük!
(Amíg oldalunk működött, addig ezt olvashatta itt: "Ne maradjon le a híreinkről, vegye igénybe havonta küldött ingyenes hírlevél szolgáltatásunkat. Neve és e-mail címe megadásával elküldjük Önnek a havi friss híreket összegyűjtve e-mail-ben, ráadásul a SpeedLight Photo Agency egyéb fontos újdonságairól, kiállításokról és akciókról is azonnal értesülhet." Természetesen jelenleg nincs hírlevél szolgáltatás sem.)


Név:
E-mail cím:
első | utolsó   1  2     

Dunaújváros - MTK U16 2011. Május 26.

A Dunaújváros U16-os fiataljai fogadták az MTK azonos korosztályú ifjú labdarúgóit a dunaújvárosi stadionban. A mérkőzés elég egyhangúra sikeredett, (0:6 lett a végeredmény az MTK javára) a hazaiak csak az első negyed órában tudták felvenni a versenyt az akadémistákkal. Az MTK értékesített 11-ese után a játékuk szétesett, majd látszott hogy elfáradtak. Összeállításunk már megtekinthető a képgalériában.

12H Hungary Endurance verseny a Hungaroringen 2011. Május 24.

Ismét hazánkban rendezte meg a Creventic versenyszervező cég a 12 órás autóversenyt. A versenyt eredetileg októberben tartották volna meg, de Barcelona is becsatlakozott ebbe a sorozatba, így övék lett az évvégi időpont. Sajnos ez az időpontváltozás nem kedvezett a magyar futamnak, nagyon kevesen álltak rajthoz, és ami még nem fordult elő a versenysorozat történelmében, egy magyar csapat sem indult a versenyen. A versenyről egy kis ízelítőt feltöltöttünk a képgalériába!

Remington Race Academy 2011. Május 24.

A Remington nemzetközi nyereményjátékának nyertesei "átvehették" jutalmukat a Hungaroringen. Az egész napos formula autózáshoz a Lechner Racing profi stábja adta az autókat és a felejthetetlen élményt. Képbeszámolónkat már megtekinthetik a képgalériában.

Opel családi születésnap a Hungaroringen 2011. Május 17.

Az Opel 20. születésnapját egy nagyszabású családi programmal ünnepelte a Hungaroringen. Kicsiknek és nagyoknak mindenféle színes és érdekes programmal készültek a rendezők, a jó hangulatról pedig különböző fellépők gondoskodtak a színpadon. A nap végén pedig a Tankcsapda szórakoztatta a kilátogató vendégeket. Képeinkből egy válogatás felkerült a képgalériánkba. Jó böngészést!

III. Admiral Rábaköz Kupa, Kapuvár 2011. Május 10.

A 2011-es tereprallye bajnokság 2. futamát rendezték meg Kapuváron. Ez a verseny egyben a Lengyel, Cseh és Szlovák bajnokság futama is volt, ezért nem volt meglepő a nagyszámú nevező. Egy rövid válogatást már feltöltöttünk a képgalériánkba, kérem tekintsék meg!

első | utolsó   1  2