2012-es híreink
Május
Április
Március
Február
Január
2011-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március
Február
Január
Hírek, hírlevél

Kérjük jelenleg ne iratkozzon fel a SpeedLight Photo Agency hírlevelére! (Sajnáljuk, de oldalunk már hosszabb ideje nem frissül, így hírlevelet sem küldünk, ezért a régebben a hírlevélre feliratkozottak valamennyi személyes adatát töröltük, így kérjük, amíg ez a felhívás itt olvasható, addig Ön se iratkozzon fel hírlevélre, illetve amennyiben mégis, úgy azt valamennyi személyes adatával együtt azonnal töröljük.)

Megértését köszönjük!
(Amíg oldalunk működött, addig ezt olvashatta itt: "Ne maradjon le a híreinkről, vegye igénybe havonta küldött ingyenes hírlevél szolgáltatásunkat. Neve és e-mail címe megadásával elküldjük Önnek a havi friss híreket összegyűjtve e-mail-ben, ráadásul a SpeedLight Photo Agency egyéb fontos újdonságairól, kiállításokról és akciókról is azonnal értesülhet." Természetesen jelenleg nincs hírlevél szolgáltatás sem.)


Név:
E-mail cím:
első | utolsó   1  2  3  4  ...     

Munkáink 2012. Május 10.

Itt a jó idő, megsokasodtak a szabadtéri rendezvények, így kicsit mi is lemaradtunk a hírekkel. A "szokásos" foci összeállítások mellett, újra láthatnak képeket rallye versenyről, hiszen ellátogattunk a Tatabánya Rallye-ra. A Formula-1 szerelmeseinek is kedveskedünk egy Jenson Button képösszeállítással, amit a Vodafone Belvárosi Nagydíján készítettünk. Elkezdődött a Magyar Gyorsasági Bajnokság is, így a BFR Driver Academy Kupán is dolgoztunk, ezek a képek is már felkerültek a képgalériába.

MNASZ - SBB gyalogos beavatkozók gyakorlása 2012. Április 17.

Több mint 200 sportbírónak tartott továbbképzést az MNASZ Sportbírói Bizottsága készülve a nagy nemzetközi versenyekre (Formula 1, WTCC, stb.). Azok vettek részt ezen a továbbképzésen, akik gyalogos beavatkozóként fognak dolgozni ezeken az eseményeken. Elméleti oktatás és gyakorlati feladatok váltották egymást az egész napos programban. Egy formula autó és egy túraautó állt a bírók rendelkezésre (köszönet érte a Főnix Motorsportnak), hogy azokon gyakorolhassák a szakszerű mentéseket (autók kiemelése a pályáról, áramtalanítás, a versenyautóban lévő tűzoltó rendszer szakszerű használata, kormány ...

Paks - DPASE NBII 2012 2012. Április 16.

A Paks NB2-es csapata, az otthonában fogadta a Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál csapatát. A kiesés ellen küzdő vendég csapat szép játékkal "hozta" a mérkőzést, háromszor találtak a hazaiak kapujába, míg ők nem kaptak gólt. Képriportunk megtekinthető a képgalériában.

Italian Baja 2012 2012. Március 29.

Olaszországban a már megszokott helyen, Pordenone városában és környékén rendezték meg a 2012-es tereprally világkupa soron következő állomását, az Italian Baja-t. Több mint 50 autós, 25 motoros és 3 kamion vágott neki a távnak. A kiváló minőségű gyors pályák és a látványos vízátkelések a folyómederben, sok nézőt vonzottak a pályák szélére. Képbeszámolónkat megtekinthetik a galériában.

DPASE - BKV NBII mérkőzés 2012. Március 03.

A dunaújvárosi stadionban fogadta a DPASE a BKV Előre csapatát az NBII soron következő fordulójában. A DPASE név új lehet az olvasóink számára, mostantól ezen a néven lépnek pályára a pálhalmai fiúk. (Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál Sportegyesület) A mérkőzés nem volt egy hatalmas iramú összecsapás, ami a végeredményben is meglátszik, hiszen egyik csapat sem bírt a másik fölé kerekedni, így 0:0-ás végeredmény született. Sajnos egy súlyos sérülés is történt, a BKV egyik játékosának eltörött a bokája. Képbeszámolónk már megtekinthető a képgalériában.

első | utolsó   1  2  3  4  ...