2012-es híreink
Május
Április
Március
Február
Január
2011-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március
Február
Január
Hírek, hírlevél

Kérjük jelenleg ne iratkozzon fel a SpeedLight Photo Agency hírlevelére! (Sajnáljuk, de oldalunk már hosszabb ideje nem frissül, így hírlevelet sem küldünk, ezért a régebben a hírlevélre feliratkozottak valamennyi személyes adatát töröltük, így kérjük, amíg ez a felhívás itt olvasható, addig Ön se iratkozzon fel hírlevélre, illetve amennyiben mégis, úgy azt valamennyi személyes adatával együtt azonnal töröljük.)

Megértését köszönjük!
(Amíg oldalunk működött, addig ezt olvashatta itt: "Ne maradjon le a híreinkről, vegye igénybe havonta küldött ingyenes hírlevél szolgáltatásunkat. Neve és e-mail címe megadásával elküldjük Önnek a havi friss híreket összegyűjtve e-mail-ben, ráadásul a SpeedLight Photo Agency egyéb fontos újdonságairól, kiállításokról és akciókról is azonnal értesülhet." Természetesen jelenleg nincs hírlevél szolgáltatás sem.)


Név:
E-mail cím:
első | utolsó       1  2  3  4  5  6  ...     

Szilveszter Rallye 2011 2012. Január 01.

2011. utolsó versenyét - szinte már hagyományként - a Hungaroringen és a pálya körül rendezték meg. Sajnos hó nem volt, de a 150 nevező páros sok szép pillanatot okozott a kilátogató rallye-fanoknak. Ezeket a pillanatokat próbáltuk mi is megörökíteni, és most ezt meg is osztjuk. Jó böngészést és mindenkinek boldog, eredményekben gazdag 2012-es évet kívánunk!

Mikulás Rallye 2011 2011. December 12.

A tradicionális Mikulás Rallye-t a szokásos pályákon tartották meg a hétvégén. Sajnos hó hiányában száraz verseny volt, de így is élvezetes csatákat vívtak a pilóták. Képeinket már megtekinthetik a képgalériában.

Gyorsasági Díjkiosztó 2011 2011. December 04.

A gyorsasági szakág Budapesten, a Ramada hotelben tartotta meg az éves díjkiosztó ünnepségét. Képeinket már feltöltöttük a képgalériába.

Budaörs - Pálhalma NB2 2011. November 27.

A Pálhalma a Budaörs otthonába látogatott az év utolsó bajnoki mérkőzésére. A "kiesési rangadót" a Budaörs csapata nyerte, 1:0 lett a mérkőzés végeredménye. Képeink már megtekinthetők a képgalériában.

Szigetszentmiklós - Pálhalma NB2 2011. November 12.

A Szigetszentmiklós az otthonában fogadta a Pálhalma csapatát az NB2 hétvégi fordulóján. A hazaiak 7:0-ás csapást mértek a vendégekre. Képbeszámolónk már megtekinthető a képgalériában.

első | utolsó       1  2  3  4  5  6  ...