2012-es híreink
Május
Április
Március
Február
Január
2011-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március
Február
Január
Hírek, hírlevél

Kérjük jelenleg ne iratkozzon fel a SpeedLight Photo Agency hírlevelére! (Sajnáljuk, de oldalunk már hosszabb ideje nem frissül, így hírlevelet sem küldünk, ezért a régebben a hírlevélre feliratkozottak valamennyi személyes adatát töröltük, így kérjük, amíg ez a felhívás itt olvasható, addig Ön se iratkozzon fel hírlevélre, illetve amennyiben mégis, úgy azt valamennyi személyes adatával együtt azonnal töröljük.)

Megértését köszönjük!
(Amíg oldalunk működött, addig ezt olvashatta itt: "Ne maradjon le a híreinkről, vegye igénybe havonta küldött ingyenes hírlevél szolgáltatásunkat. Neve és e-mail címe megadásával elküldjük Önnek a havi friss híreket összegyűjtve e-mail-ben, ráadásul a SpeedLight Photo Agency egyéb fontos újdonságairól, kiállításokról és akciókról is azonnal értesülhet." Természetesen jelenleg nincs hírlevél szolgáltatás sem.)


Név:
E-mail cím:
első | utolsó   1 

Budaörs - Pálhalma NB2 2011. November 27.

A Pálhalma a Budaörs otthonába látogatott az év utolsó bajnoki mérkőzésére. A "kiesési rangadót" a Budaörs csapata nyerte, 1:0 lett a mérkőzés végeredménye. Képeink már megtekinthetők a képgalériában.

Szigetszentmiklós - Pálhalma NB2 2011. November 12.

A Szigetszentmiklós az otthonában fogadta a Pálhalma csapatát az NB2 hétvégi fordulóján. A hazaiak 7:0-ás csapást mértek a vendégekre. Képbeszámolónk már megtekinthető a képgalériában.

Art Line Nemzetközi Művész Konferencia, Ukrajna 2011. November 11.

Az Európai Kulturális Bizottság által szervezett Nemzetközi Művészeti Konferenciára kaptunk meghívást. A konferenciát Ukrajnában, a Fekete-tenger partján, Alusta városában tartották 15 ország köldötteinek, 10 napon keresztül. A mi feladatunk az esemény rögzítése, dokumentálása volt úgy, hogy a művészeten keresztül mutassuk be a résztvevőket és a munkáikat. Egy kis válogatást feltöltöttünk a képgalériába, kellemes böngészést kívánunk hozzá!

első | utolsó   1